067.jpg

EU tarjoaa yrityksille rahoitusta yrityksen kasvupolun eri vaiheisiin. Rahoitusta on saatavilla tukena, pääomana ja lainana

 

EU-RAHOITUSTA KANNATTAA EHDOTTOMASTI HAKEA!

EU tarjoaa rahaa moneen eri tarkoitukseen ja yritysten kannattaa todella miettiä mahdollisuuksiaan hyödyntää EU-rahoitusta. EU-rahoituksen hakemisessa on hyvä ymmärtää, että annetut ohjeet ja kriteerit ovat usein osittain ohjeellisia. EU-rahoituksen hakemista ei pidä pelätä, vaan käyttää asiantuntijoita apuna hakemuksen tekemisessä, jolloin yrityksen itse ei tarvitse murehtia muotoseikkojen ymmärtämisestä.

 

MIHIN RAHOITUSTA VOI KÄYTTÄÄ?

EU:n rahoitusinstrumentit on suunniteltu yrityksen kasvupolun eri vaiheisiin. Hakijalle on oleellista ymmärtää, mitkä insrumentit sopivat suurin piirtein mihinkin kehitysvaiheeseen. Jokaisessa EU-rahoitushaussa on annettu erikseen niin sanottu TRL-taso (Technology Readiness Level), joka kertoo, minkä vaiheen hankkeisiin kulloisestakin rahoitushausta on mahdollista saada rahoitusta.

Alla olevassa kuvassa on esitetty EU:n pääasiallisia yrityksille suunnattuja rahoitusinstrumentteja ja miten se soveltuvat suhteessa yrityksen kasvupolkuun ja toisaalta TRL-tasoon.

 

Nimetön.png

 

HALUATKO TIETÄÄ TARKEMMIN?

 

EU Funding playbook.PNG

Lisää tietoa EU-rahoituksesta ja case-esimerkeistä löytyy EU Funding Playbook-sivustolta. Pääset sivustolle painamalla tästä.

 

Voit myös ottaa yhteyttä EU Green Deal asiantuntijaan alla olevalla lomakkeella tai valitsemalla alueesi asiantuntijan täältä