EU Green Deal Office palvelu on vuonna 2021 lanseerattu yrityksille suunnattu tieto- ja palvelukokonaisuus. Palvelulla halutaan lisätä yritysten tietoisuutta EU Green Dealista, auttaa yrityksiä hahmottamaan, mitä toimintaympäristömuutoksia EU Green Deal tuo, sekä auttamaan yrityksiä hyödyntämään EU:n tarjoamia EU Green Deal -rahoitusmahdollisuuksia

Palvelun on kehittänyt ja ylläpitää Korkia Consulting Oy ja Grannenfelt Finance Oy

Logot.png

Korkia on kestävän kehityksen ja liiketoiminnan konsultoinnin yritys, joka on keskittynyt yritysten toiminnan ja kasvuliiketoiminnan kehittämiseen. Korkia tukee yrityksiä EU Green Dealin ymmärtämisessä ja liiketoiminamahdollisuuksien tunnistamisessa ja kehittämisessä muuttuvassa toimintaympäristössä. Yrityksellä on pitkä historia kasvuliiketoiminnan menestyksekkäästä kehittämisestä keskeisille suomalaisile toimijoille.

Korkiasta ja yhtiön asiakkuuksista voit lukea tarkemmin yhtiön verkkosivuilta.

Grannenfelt Finance on kasvavan yrityksen paras kumppani, rahoituksen erikoisosaaja ja neuvonantaja. Yrityksen päämäärä on löytää ja tarjota eri vaiheissa oleville kasvuyrityksille ja instituutioille ratkaisuja, jotka mahdollistavat yritysten kestävän menestyksen. Nopeutamme ja parannamme kasvuun pyrkivien yritysten ja instituutioiden menestystä. Grannenfeltin tiimi koostuu kokeneista ammattilaisista, joilla on vankkaa kokemusta ja osaamista esimerkiksi pääomamarkkinatoiminnoista, finanssialan tehtävistä, yritysanalyysistä ja salkunhoidosta sekä teollisuuden operatiivisista rooleista.

Grannenfelt Finance:sta voit lukea tarkemmin yhtiön verkkosivuilta.

Ota yhteyttä EU Green Deal Office -asiantuntijoihin